HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.01.2025 02:01
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Her partiden başkana araç hibe edildi!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aralarında CHP, AK Parti, DEM Parti, MHP, DEVA, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi’nden belediyelerin bulunduğu bazı il, ilçe ve belde belediyelerine çeşitli iş makineleri hibe etti.
-
19.01.2025 09:23
CHP Niğde Milletvekili Gürer: Yeme yapılan her zam, et ve süt fiyatını etkiliyor!
CHP Niğde Milletvekili ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin Altunhisar ilçesinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Çağlar Bayazıt’ı ziyaret ederek, hayvancılıkta yaşanan sorunları yerinde dinledi.
-
18.01.2025 09:55
Motosikletlilerin kaportası canlarıdır
Murat Ağırel; Avrasya Tüneli’ndeki artış korkunç. Daha önce motosikletliler için 60 TL olan Avrasya Tüneli geçiş ücreti, “yüzde 187” artışla 175 TL oldu. Bütün zam oranları yüzde 44 ile sınırlandırılırken Avrasya Tüneli’ne özel bu zam oranı yüzde 187 olarak belirlendi.
YAZARLARIMIZ