HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.05.2025 00:20
Bugün Atatürk'ün Gençliğe hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 106 yıl önce bugün 19 Mayıs'ta Samsun’a çıktı. Samsun’dan Anadolu topraklarına bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etti.
-
18.05.2025 07:59
Aziz Sancar için milletimiz harekete geçti
Orhan Bursalı; Çok etkili bir Türk şairi olan Nevai, Çağatay ailesinden bir emirdi ve Çağatay dilinin yazılı dile dönüşmesinde etkili oldu. Vezirlik yaptı ve çok sayıda imar faaliyetlerinde bulundu. Tüm Türk cumhuriyetlerinin ortak şairi ve devlet adamıdır.
-
17.05.2025 14:16
Zeliha Aksaz Şahbaz: İnsan Hakları Kuruluşlarınca Hazırlanan Raporlar, Ceza ve Tutukevlerinde Bin 413 Hasta Mahpus Bulunduğunu Ortaya Koyuyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Cezaevleri ve Sağlık Sempozyumu”nun açılış konuşmasını yaptı.
-
17.05.2025 00:21
Erdoğan; Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bunu başardığımızda Türkiye'de artık yepyeni bir dönem başlayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, GENÇFEST Programı'nda yaptığı konuşmada, “İnsani diplomasinin sancaktarlığını bugün Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü dünyada bugün Türkiye üstleniyor” dedi.
-
16.05.2025 00:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
15.05.2025 00:26
Hasan Tahsin, 105 yıl önce İzmir’in işgaline karşı Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu attı
105 yıl önce 15 Mayıs 1919 sabahı İzmir rıhtımında Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu sıkan ve şehit edilen Hasan Tahsin'in ölüm yıl dönümü. 15 Mayıs 1919'da başlayan İzmir'in işgali, 9 Eylül 1922'de Türk Ordusunun kente girmesi ile son buldu.
YAZARLARIMIZ