HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2026 20:40
İBB yolsuzluk davası duruşma salonunda görüntü çeken kişi tutuklandı
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının oturumlarında sahte basın kartıyla giren ve çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
-
26.03.2026 17:39
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’nin Dijital Egemenliği ve Ulusal Güvenliği Denizlerin Derinliklerinde de Korunmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sualtı ve deniz tabanı altyapılarının güvenliğine dikkat çekti.
-
26.03.2026 13:52
Atlas Çağlayan iddianamesi tamamlandı: Katil çocuk E.Ç. 'kasten öldürme' suçundan yargılanacak
İstanbul'da aralarında çocukların da olduğu iki grup arasında iddiaya göre 'yan bakma' nedeniyle çıkan kavgada, 15 yaşındaki E.Ç’nin bıçaklaması sonucu 17 yaşındaki Atlas Çağlayan hayatını kaybetmişti.
-
25.03.2026 20:49
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yaptı: Bu yargılama yalnızca şahsıma değil millet iradesine vurulmuş bir prangadır!
İBB Davası kapsamında bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık davanın 1. Duruşması 10. oturumunda savunmasını gerçekleştirdi.
-
25.03.2026 14:55
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 26. gününde: Orta Doğu'da bombalar patlamaya devam ediyor
Orta Doğu'da savaş 26. güne girerken karşılıklı saldırılar şiddetini artırarak sürüyor. Trump'ın 'görüşme' açıklaması ve İran'ın yalanlaması sonrası petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaratırken hava saldırılarında İran'ın nükleer tesisi isabet aldı.
-
25.03.2026 12:32
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 10. oturumu görüldü: Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yapıtı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 10. oturumu 25 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
YAZARLARIMIZ

























