HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
24.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli; 28 Şubat'tan bu yana İran İslam Cumhuriyeti'nin kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Buralarda petrol, gaz, su, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Görünen odur ki bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları dinmeyecektir."
-
10.03.2026 10:40
Devlet Bahçeli: İran’da, Gazze’de ölenler çocuk değil de penguenler olsaydı küresel yas mı ilan edilecekti? Uluslararası toplum ayağa kalkmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Siyonist-emperyalist çıkar ve şiddet ortaklığının askeri ve politik iradesi kan, kin ve nefretle sarılmıştır.
-
04.03.2026 21:57
Özgür Özel: ABD ve İsrail’in İran’a saldırdığı saatlerde, AKP ve Erdoğan bu sefer Bolu’ya saldırdı. Tanju Özcan’a saldırdı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 2’nci Seçim Bölgesini temsilen Eyüpsultan’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
17.02.2026 07:35
Devlet Bakçeli: Ali kıran baş kesen misiniz? Nesiniz, kimsiniz? Deli Dumrul gibi hareket etmenin neresi demokrasidir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısında 17 Şubat 2026 Salı günü konuştu. Bahçeli, CHP'ye çattı: Gazi Meclis’i şov ve savaş alanına çevirmenin kime ne faydası vardır?
YAZARLARIMIZ

























