HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.03.2023 23:03
Şehir Plancısı Tayfun Kahraman; İstanbul’daki binaları taramadan, alan çalışması yapmadan kaç yapının ve hangilerinin riskli olduğunu nasıl tespit ettiniz?
Gezi Tutuklusu Şehir Plancısı Tayfun Kahraman; 5.9 şiddetindeki İstanbul Depremi sonrası yılda 100 bin konut yapacaktınız, kaç tane yaptınız? 1.5 milyon konut riskliydi de 20 yıldır güçlendirmelerini yapmak yerine niye kaçak yapıları affettiniz?
-
02.03.2023 22:17
Millet İttifakı; 'Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz'
Millet İttifakı: Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Aday konusunda 'nihai kararın' 6 Mart Pazartesi yapılacağı belirtildi.
-
02.03.2023 11:19
Murat Kurum; 'Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliğini eş zamanlı yürütüyoruz>'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum; "3 Mart itibariyle 21 bin 244 konutumuzun yapımını başlatmış oluyoruz. 2 ay içerisinde de 11 ilimizde 244 bin konutumuzun temellerini atacağız."
-
02.03.2023 11:09
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan; 'Depremin ilk 2 gününde AFAD ekipleri arama ve kurtarma çalışmalarına müdahale edememiştir'
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan; GSM operatörlerinin binaların üstüne kurduğu baz istasyonları çökmüş ve bölge halkı uzun bir süre enkaz altında kalan vatandaşlarımız ile bile iletişim sağlayamadı. Telefonlar çalışmadı.
-
02.03.2023 09:40
Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Yazgülü Aldoğan; 'Mart başı itibariyle Yayın Kurulu kararıyla gazeteyle ilişkim kesilmiş'
Gazeteci Yazgülü Aldoğan açıklamasında; "Mart başı itibariyle Yayın Kurulu kararıyla gazeteyle ilişkim kesilmiş. Gerekçe? Yok. Zaten Yayın Kurulu kararı da yok. Yazılı bir tebligat da yok. Tazminat da yok. Çünkü kadrom yok." dedi.
YAZARLARIMIZ