HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.08.2026 00:10
İspanya’nın güneybatısındaki orman yangını nedeniyle yaklaşık 500 kişi tahliye edildi
Sevilla’nın yaklaşık 60 kilometre batısındaki Niebla kasabası yakınlarında, tepelik ve ormanlık arazide yaklaşık 500 itfaiyeci ve görevli yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
-
09.08.2026 21:39
İYİ Partili Poyraz’dan 'çerçeve yasa' tepkisi: Bu gelen yasa dayanışma değil, toplumsal bütünleşme de değil
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, "Terörsüz Türkiye" adı altında yürütülen sürecin KCK ve PKK terör örgütü yöneticileri, üyeleri ve kurucularına ilişkin bir süreç olduğunu savundu.
-
09.08.2026 17:14
Mansur Yavaş'tan 'Çerçeve Yasa' açıklaması: Gerekli demokratik düzenlemeler, açık ve şeffaf biçimde TBMM çatısı altında hayata geçirilmeli
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yarın TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi beklenen "Çerçeve Yasa"ya ilişkin paylaşım yaptı.
YAZARLARIMIZ

























