HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.07.2024 08:29
Babacan Şimşek’i eleştirdi: 'Tek yaptığı ‘Erdoğan harcasın’ diye para bulmak'
DEVA Partisi’nin aynı çizgide olduğunu aktaran Babacan, “Altılı Masa’ya otururken dedim: 'Biz CHP’nin geçmişiyle ilgili konuşmaya başlasak kavga ederiz. Anlaşmamız da mümkün değil’ dedik ama 6 parti olarak Türkiye’nin yarınlarında uzlaşıyoruz."
-
26.07.2024 12:48
Gökhan Günaydın; Sadece son 16 ayını değil, son 22 yılını birlikte değerlendirdiğimizde Türkiye'yi yönetemeyen bir iktidar tablosuyla karşı karşıyayız!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, gazetecilerin tüzük sorularını cevapladı; Sadece tüzük değil, program kurultayı da yapmak zorundadır. Daha demokratik bir parti, daha demokratik bir ülke için vazgeçilmezdir.
-
25.07.2024 19:42
TVHB komisyondan geçen yasa tasarısında; ötanazi tamamen kapsam dışında bırakılmadı!
TVHB olarak; Yapılan değişiklikle 5996 sayılı “VETERİNER HİZMETLERİ, BİTKİ SAĞLIĞI, GIDA VE YEM KANUNU”nun dokuzuncu maddesinin üçüncü fıkrasına atıfta bulunmakla ötanazinin tamamen kapsam dışında bırakılmadığını belirtmek isteriz.
-
24.07.2024 07:11
Lozan düşmanlığı ve psikopolitik saldırı
Sinan Meydan; Lozan Barış Antlaşması’nın gözden kaçan belki de en önemli özelliği, Türklerin, yüzyılı aşkın bir zamandır devam eden yenilgiler, bozgunlar, katliamlar ve ölümlerden kaynaklı büyük travmasını bitirmesidir. Lozan’ı “Türk zaferi” yapan asıl neden de budur.
-
22.07.2024 18:54
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel MYK açıklamasında; 'Asıl Küfe; Emeklinin, Emekçinin, İşçinin, Esnafın Sırtında!'
CHP Sözcüsü Deniz Yücel; “AKP yöneticileri pazara gitmiyor, halkın içine karışmıyor, emeklilerin derdini dinlemiyorlar. Ama oturdukları yerden ‘her şey düzeliyor’ mesajı vermeye de bayılıyorlar."
-
22.07.2024 10:02
TBMM'de bu hafta, 9. Yargı Paketi görüşülürken AKP'nin verdiği teklife göre en düşük emekli aylığı 12 bin 500 liraya çıkarılacak!
TBMM Genel Kurulu, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi ile 9. Yargı Paketi'ni ele alacak.
YAZARLARIMIZ