HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.05.2025 18:45
Kemal Kılıçdaroğlu, mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı: Bugün mağdur sıfatıyla çağrılmama rağmen duruşum değişmedi. Bu davete de icabet etmeyeceğim!
Kemal Kılıçdaroğlu; Cumhuriyeti kuran, halkın umudu 102 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve partililerimizin mahkeme koridorlarında tartışılmasını derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyorum.
-
06.05.2025 14:15
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Üç Fidan Mesajı; Düşmanlar değişmedi ama bizlerin amaç ve kararlılığı da değişmedi. Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye!
Kemal Kılıçdaroğlu; Tam Bağımsız Türkiye inancı ile emperyalizme karşı canları pahasına mücadele eden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı, idam edilişlerinin 53. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.
-
03.05.2025 17:20
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sırrı Süreyya Önder mesajı; Barışa adadığı siyasi kariyeri ile milletimizin gönlünde yer almıştı, Mekânı cennet olsun!
Kemal Kılıçdaroğlu; Barışa adadığı siyasi kariyeri ile milletimizin gönlünde yer almış, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sayın Sırrı Süreyya Önder’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Mekânı cennet olsun.
-
01.05.2025 14:00
Kemal Kılıçdaroğlu; 'Emeğin, alın terinin ve helal lokmanın sahibi bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum'
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında; "Umut ediyorum ki 2025 1 Mayıs’ı, emekçilerimizin hak ettikleri hayat koşullarına kavuşabilmeleri yolunda, emeklerinin kıymetini anlamaları için bir vesile olur."
-
23.04.2025 13:30
Kemal Kılıçdaroğlu'dan 6,2'lik deprem açıklaması; binalarımızın depreme dayanıklı hale getirilmesinin millî bir varoluş gerekliliği olduğunu hepimize bir kez daha hatırlattı
Kemal Kılıçdaroğlu; Bu sarsıntı, ülkemizin bir deprem kuşağında yer aldığı gerçeğini ve gerekli tüm önlemlerin alınmasının, binalarımızın depreme dayanıklı hale getirilmesinin millî bir varoluş gerekliliği olduğunu hepimize bir kez daha hatırlatmıştır.
-
16.04.2025 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu; 'Sayın Gülizar Biçer Karaca’yı, Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu Can Atalay kararını okutmasından ötürü kutluyorum'
Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı’nın aksine; görevini, yetkisini ve sorumluluğunu bilen Meclis Başkan Vekilimiz Sayın Gülizar Biçer Karaca’yı, Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu Can Atalay kararını okutmasından ötürü kutluyorum.
-
07.04.2025 21:10
Kemal Kılıçdaroğlu; Anayasal düzene uyman için seni uyaran evlatlarımızın tamamı serbest kalana kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!
Sondakika CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Anayasal düzene uyman için seni uyaran evlatlarımızın tamamı serbest kalana kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.
YAZARLARIMIZ