HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.04.2025 14:15
Azmi Karamahmutoğlu: Sayın Özdağ'ın cevap verdiği şahıs AKP Genel Başkanı, fakat Sayın Özdağ'a davayı açan, hakaret davasını açan Cumhurbaşkanı!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. Karamahmutoğlu; AKP hükümetine tam olarak biat etmediyseniz düşman ceza hukuku sizin de kapınızı çalabilir.
-
24.04.2025 16:09
DEM Parti Heyeti Adalet Bakanı ile görüştü: Toplumun tümünü ilgilendiren hukuki konuları ele aldık, ihtiyaç oldukça bir araya geleceğiz!
DEM Parti heyetinden yapılan Heyetimiz Adalet Bakanı ile görüştü: Toplumun tümünü ilgilendiren hukuki konuları ele aldık, ihtiyaç oldukça bir araya geleceğiz
-
22.04.2025 11:01
Devlet Bahçeli; MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Erken seçim yalan ve yaygarasıyla partimizi tartışmaya yeltenen, küçücük akıllarıyla niyet okuyuculuğuna teşebbüs eden çürüklerin hevesleri boşunadır.
-
21.04.2025 18:30
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: İstanbul’a gözü gibi bakan Ekrem Başkanın yokluğunda İstanbul’un su kaynaklarını heba etmenize izin vermeyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir."
-
15.04.2025 13:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
12.04.2025 13:58
Onların Amerikası
Melih Aşık; 1950 yılındaki genel seçimlerin dürüst ve adil şekilde yapılması için büyük çaba sarf eden Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün, seçimi kaybedince söyledikleri tarihe geçmiştir: Bu yenilgi benim en büyük zaferimdir. Önemli olan iktidarda değil itibarda kalmaktır.
-
11.04.2025 09:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."