HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.02.2026 14:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
16.02.2026 12:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
07.02.2026 14:08
Özgür Özel 212 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Karalar ile buluşmada konuştu: Adana’nın Zeydan’ına kavuştuğu gündür. Onun için gözün aydın Adana!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 212 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’da halk buluşmasında bir araya geldi.
-
03.02.2026 10:30
Devlet Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı nereden kaynaklanırsa kaynaklansın küçük siyasi hesapların kendi ayaklarına pranga vurmasına izin vermeyecektir.
-
01.02.2026 16:23
Özgür Özel Çorum’da konuştu: Cumhuriyet Halk Partisi Vatanla, Bayrakla, Atatürk’le sorunu olmayan herkesle yan yana durur
Özgür Özel: Çorum’da 10 binlerin, 100 binlerin yüzüne bakıyorum, gözüne bakıyorum. Ve buradan ilan ediyorum. Cesaretiniz varsa, çıkın karşımıza. Siyasette erken seçim istiyorum. Erken seçim için cesareti varsa getirsin.
-
27.01.2026 12:21
Özgür Özel'den Dem Parti ziyareti açıklaması: Suriye'de; Türklerin, Kürtlerin, Arapların ve Alevilerin birlikte kazandıkları, birlikte güçlendikleri bir coğrafyayı özlüyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı partisinin genel merkezinde kabul etti.
-
27.01.2026 12:00
Özgür Özel'den, 'Keşke mevzuat müsait olsa da duruşmalar televizyonlarda canlı yayınlanabilseydi' diyen Feti Yıldız'a cevap: 'Keşke’ demesin, şu kanunu getirsin!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti eş genel başkanları ziyareti basın açıklamasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın Aziz İhsan Aktaş davasına yönelik değerlendirmeleri hakkında konuştu.
YAZARLARIMIZ

























