HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.04.2026 12:36
Okul saldırılarıyla ilgili paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı: 68 kişi tutuklandı
Türkiye'yi sarsan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarıyla ilgili sosyal medyadaki yayınlar ve paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu sona erdi: Ekrem İmamoğlu savunma yapan; Mehmet Murat Çalık, Murat Keleş ve Ceyhun Avşar'a sorular sordu!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
09.12.2025 19:46
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulundaki, Bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Biz adaleti sadece köhne binalardan, merdiven altı duruşmalardan kurtarmakla kalmadık, biz adaleti birilerinin, vesayetçilerin, darbecilerin arka bahçesi olmaktan kurtardık." dedi.
YAZARLARIMIZ

























