HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.03.2026 02:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftarda 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı; Kadına ve çocuğa yönelik şiddetin kökünü kurutmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Hamlesi" temasıyla düzenlenen iftar programına katıldı.
-
07.03.2026 16:07
Özgür Özel, Karaman'dan seslendi; Erdoğan fakir sevmez, Erdoğan zengin sever. Ben de fakiri sevmem ama, ben insanın fakir olmasını sevmem!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Karaman'dan seslendi. Özel: İBB duruşma 9 Mart’ta Silivri'de başlıyor. İlk gün yoklama ile geçer; 10 Mart’ta Canlı Yayın İçin Kanun Teklifi Vereceğiz
-
03.03.2026 13:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
25.02.2026 19:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
24.02.2026 13:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
16.02.2026 12:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
16.02.2026 06:18
Arakçi, IAEA Başkanı ile Cenevre’de buluşuyor
İran’ın en üst düzey diplomatı Abbas Arakçi, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacak ABD-İran nükleer görüşmelerinin ikinci turundan bir gün önce kente varmasının ardından, bugün Birleşmiş Milletler’in nükleer denetim kurumu başkanıyla bir araya geliyor.
YAZARLARIMIZ

























