HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.04.2026 00:08
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’dan ABD halkına mektup: Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur!
Pezeşkiyan, "Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur. Bugün onlardan geriye tarihte utanç verici bir isimden başka bir şey kalmazken, İran sağlam, gururlu ve güçlü bir şekilde ayakta durmaktadır" dedi.
-
01.04.2026 12:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
01.04.2026 08:48
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 33. gün: İsrail'in İnsan hakları ihlalleri devam ederken Trump müttefiklerine 'kendi petrolünüzü bulun' dedi
ABD ve İsrail'in müzakereler devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan savaş, tüm şiddetiyle Lübnan ve İran'da devam ediyor.
-
29.03.2026 21:07
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 30. gününde İran'da ölü sayısı 2 bin 76'ya yükseldi
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 30. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
24.03.2026 13:35
Devlet Bahçeli; 28 Şubat'tan bu yana İran İslam Cumhuriyeti'nin kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Buralarda petrol, gaz, su, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Görünen odur ki bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları dinmeyecektir."
YAZARLARIMIZ

























