HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.06.2026 14:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 53. oturumunda 9 kişi tahliye oldu
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 68 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 53. gününde sanıklar hakim karşısına çıktı.
-
17.06.2026 05:43
Eğitim-İş ve Eğitim-Sen bugün Şişli Fuat Soylu İlkokulu’nda yaşanan mobbing ve baskı iddiaları hakkında açıklama yapacak
Eğitim-İş İstanbul 4 No’lu Şube ile Eğitim Sen İstanbul 3 No’lu Şube tarafından, Şişli Fuat Soylu İlkokulu’nda eğitim emekçilerinin mobbing ve baskı iddialarına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yapacak.
-
30.04.2026 19:05
CHP İletişim'den açıklama; 'Özgür Özel'in yoğunlukta rozet taktığı, henüz resmi kayıt işlemi yapılmayan Arif Kocabıyık’ın parti üyelik işlemleri durdurulmuştur'
CHP İletişim Başkanlığı; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, kalabalık ve yoğun görüşme trafiği içinde, üyelik talebinde bulunan çok sayıda yurttaşımıza olduğu gibi Arif Kocabıyık’a da rozet takmıştır.
-
29.04.2026 09:33
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 29. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 29. oturumu 29 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
YAZARLARIMIZ
























