HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2026 15:56
Eğitim-İş Sendikası: Okullarda ölmek istemiyoruz! Katliamı değil eğitimcileri 'Önlemeye' çalıştılar!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı Eğitim İş Sendikası ve sendikaların Ankara’ya gelen gelen binlerce üyesi Kurtuluş Parkı’nda başlattığı “Eğitime, Okuluna, Eğitimciye Sahip Çıkma Büyük Buluşması”nda bir araya geldi.
-
02.04.2026 07:25
Artemis II uçuşunun 2. günü: Orion TLI yakma işlemini tamamladı, mürettebat ay'a yolculuğa başladı
NASA'nın Artemis II ekibi Ay'a doğru yola çıktı. NASA'nın Artemis II görevi kapsamında, 1 Nisan 2026 Çarşamba günü Florida'daki NASA Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Operasyon ve Destek Binası II'den fırlatıldı.
-
22.03.2026 21:32
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: İspanya hükümeti, Hürmüz Boğazı'nın açılmasını ve Orta Doğu'daki tüm enerji rezervlerinin korunmasını talep ediyor!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: Küresel bir dönüm noktasındayız. Daha fazla tırmanma, tüm insanlık için uzun vadeli bir enerji krizini tetikleyebilir.
-
20.03.2026 21:25
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi: Altyapımıza saldırı olursa, hiçbir şekilde kısıtlama uygulamayacağız!
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi: Bizler ilkeli insanlarız. İranlılar diyalog halindeyken düşmanlarına sinsice saldırmazlar. İran'ın altyapısına yönelik saldırı olursa misillemede hiçbir kısıtlamaya gitmeyeceklerini söyledi.
-
06.03.2026 20:45
Özgür Özel: ‘Türkiye’de olmayan meşruiyeti Trump’ta arayarak iktidara tutunmaya çalışıyorlar’
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın annesi ve babasıyla birlikte vatandaşların karşısına çıktı
YAZARLARIMIZ

























