HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
15.07.2025 07:19
Özgür Özel: Son operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de katıldığı canlı TV programında konuştu: “Son Operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar.”
-
11.07.2025 20:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
YAZARLARIMIZ

























