loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü; Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantılarının 2.sini Antalya'da gerçekleştirdi

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü; Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantılarının 2.sini Antalya'da gerçekleştirdi
Tarih: 16.10.2022 - 17:59
Kategori: Özel Haberler

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü nün ortaklaşa düzenlediği;Yeni ve Yeniden Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış Üzerine Politika Üretme ve Geleceğe Bakış Başlıklı Paneli Antalya’da gerçekleşti.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü işbirliği ile Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantılarının 2.si 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Saat 14.00'da Atatürk Kültür Merkezi-Perge Salonunda yapıldı.

Panele, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP eski Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mesut Kocagöz, Antalya Büyüksehir Genel Sekreter yardımcıları Durmuş Ali Arslan ve Mustafa Gürbüz, Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven, Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan, Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı yöneticileri, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Adalar Kent Konseyi Başkanı İskender Özturanlı, Gazeteci İmam Bakır Üküş, Gazeteci Songül Başkaya ve yerel medya temsilçileri katıldı.

Yeni ve Yeniden Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış panelinin panelistleri sendikacı, gazeteci CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman, Prof. Dr. Orhan Kuruüzüm, Prof. Dr. Öner Günçavdı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Mert Batu ve Osman Ayık’tan oluşurken panelin moderatörlüğünü konfederasyonumuz Genel Başkanı Mehmet Balık üstlendi.

Eğitim-İş Antalya şubesi Mali Sekreteri Önder Güneş panel sunumunu gerçekleştirirken, panel Bartın’da kaybettiğimiz 41 maden emekçisine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı.
 
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık açılış konuşmasında;
 

Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven açılış konuşmasında; 

 
Panalistlerden Prof. Dr. Orhan Kuruüzüm'ün konuşması;
 
 
Panalistlerden CHP PM Üyesi Sendikacı-Yazar Yaşar Seyaman yaptığı konuşmada;
 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları