loading
close
SON DAKİKALAR

Dalaman ve Göcek'teki yangın kısmen kontrol altına alındı

Dalaman ve Göcek'teki yangın kısmen kontrol altına alındı
Tarih: 11.07.2019 - 13:40
Kategori: Çevre

Muğla Dalaman Karaağaç’ta başlayıp Fethiye, Göcek Taşbaşı Mahallesi’ne kadar yayılan orman yangını kısmen kontrol altına alındı.

Muğla'nın Dalaman ilçesi Karacaağaç Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında çıkan, rüzgarın da etkisiyle Fethiye ilçesine bağlı Taşbaşı, Gökçeovacık ve turistik Göcek mahallelerine kadar ulaşan orman yangınına 520 personel, 105 arazöz, 18 dozer ve iş makinesiyle gece boyunca müdahale edildi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 13 helikopter de havadan müdahaleye başladı. Yangın nedeniyle faaliyette olmayan bir butik otel tahliye edildi. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de Muğla Dalaman'da başlayan yangınla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Osman Gürün'ün yangınla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

#Dalaman ve #Göcek de kısmen kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları başlayan yangınla ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten @Y_Buyukersen @BocekMuhittin @yildirimkaya40 ve herkese teşekkürler. Yanan alanlara Muğlamız ve ülkemizin geleceği için yeni fidanlar dikeceğiz.

#Dalaman ve #Göcek de devam eden hepimizin içini yakan yangın kısmen kontrol altına alındı.Geleceğimiz,milli servetimiz ormanlarımızı korumak için tüm vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Geçmiş olsun dileklerini ileten @istanbulbld başkanımız @ekrem_imamoglu na teşekkürler

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları