loading
close
SON DAKİKALAR

Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu'dan ÇED bilgilendirme toplantısına tepki: Küçük sokakta yapılarak oldu bittiye getirilemez

Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu'dan ÇED bilgilendirme toplantısına tepki: Küçük sokakta yapılarak oldu bittiye getirilemez
Tarih: 12.11.2021 - 13:28
Kategori: Çevre

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu Erzin ilçesinde yapılması planlanan polipropilen madde üretecek tesisin ÇED bilgilendirme toplantısının dar bir alanda yapılmasına " başka yer mi yok" diyerek tepki gösterdi.

Hatay’ın Erzin ilçesine bağlı Aşağı Burnaz Mahallesi sınırlarında bir firma tarafından yapımı planlanan kimyasal tesisin çevresel etki değerlendirme (ÇED) bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay Çevre ve Şehircilik yetkilisine toplantının burada yapılmasının sakıncalı olduğu, toplantının dar alanda yapılacağı için bazı yanlış anlaşmalara neden olacağından toplantının iptalini istedi. Toplantının yapılacağının belirtilmesi üzerine vatandaşlar da görevlilere tepki gösterdi.

Elmasoğlu şöyle konuştu:

Biz insanların bilgilenmesinden yanayız. Bu bilgilendirme toplantısı küçük bir sokakta yapılarak oldu bittiye getirilemez. Stadyumda yapsınlar herkes bilgilensin. Biz yatırıma karşı değiliz. Yatırım gelsin diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Güzel bir narenciye işlem tesisisi kursunlar hep beraber destek olalım. Zaten organiza sanayimizde işçi bulamayacağız. Kimsyasal tesiste hepsi kanser olacak. yArın kimyasal tesisisin olduğu bir yerde kim Erzin'den narenciye ürünü satın alır.

 

İlgili haber için tıklayınız:

Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu: Hayatı zehirleyecek kimyasal tesis istemiyoruz

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları