loading
close
SON DAKİKALAR

Son Elli Yılın Yükselen Değeri Türkiye

Nasuh Bektaş
Tarih: 05.02.2014

Nasuh Bektaş; Eğer Türkiye yükselen değer olacaksa, halkın iktidarına engel olacak her türlü siyasi girişime engel olacak.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet bu kadar aleni çalıp da, hükümet olarak görevde kalan siyasi parti dünyada hiçbir ülkede olmadı....

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet ordusunun savaştığı teröristlere silah yardımı yapan ülke dünyada hiç olmadı. Satan oldu, O ülkede örnek aldığımız ABD'den başkası olmazdı.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet elli yılı aşkın süre AB kapısında üye olacağız diye bekliyoruz, dünyada örneği yok o nedenle büyük değer.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet AB'ye girmeden gümrük tarifesine tabi olarak doğmamış çocuklarının hakkını yediren daha dünyada görülmedi büyük bir değer sayılıyor.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet dünyada bilinen markası yoğurt ile çok önemli bir değer teşkil ediyor.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet dünyada üretmeden tüketen, satmadan kazanan ülke olarak çok değerli iyi bir sömürge hem de bundan memnun olabilen dünyada başka ülke yok. Büyük bir değer.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet 600 Milyar dolar borç yapıp, 20 milyar dolar borcu ödeyip, artık dünyaya borç verebiliriz diye ortaya nara atan ülke hiç olmadı. Önemli değer kendinde yokken başkasına borç vermek.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet komşu ülkelerde sorunları çözüyoruz deyip, BM’nin resmi ara bulucusu başka ülke olduğunda hariçten gazel okumak önemli bir değerdir

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet ülkesini uluslararası alanda haklı çıkaran tezleri bilimsel çalışma ile kanıtlayıp ortaya koyan bilim adamını hapse atan dünya ülkelerinde olmadı.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet ülkenin en değerli bilim adamlarını, aydınlarını, yazarlarını, sanatçılarını, gazetecilerini hiç bir suçu yokken hapse atan daha kötüsü yandaş medyası ile hem ülke içinde hem ülke dışında insanları buna inandıran bir ülke dünyada olmadı ve gelecek bin yılda olmaz. Çok yüksek bir değer sanırım.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet yurt dışına gönderdiği askeri ataşesini pardon biz terörist göndermişiz geri gönderin diyen ülke çok önemli bir değerdir sanırım.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet Ermeni meselesinde açtığı dava ile ülkesine uluslararası alanda büyük kazanım sağlayan siyasetçi hapiste ama ülkeye büyük zarar veren siyasetçiler hem özgürler hem de halktan çaldıkları dolar havuzlarında yüzüyorlar. Havuzlu villanın yoluna dökülen asfaltta halkın cebinden. Bunlar çok önemli değerler yabana atmamak lazım.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet üretmeyen, her şeyi yabancı ülkelerden alan ülke olarak ne icadı vardı ki yabancılara gizli yolla verilsin. Zaten tam bağımsız da değiliz ki kendi planımız olsun, ABD planlar biz uygularız kimin planı kime, kimin icadı kime verildi ki casusluk davası açıldı. Buda pek görülmeyen bir dava olarak önemli değerdi.

Türkiye yükselen değer diyorlar, evet dini hassasiyeti olan bir hükümetiz deyip, "ben din adamıyım yalan söyleyemem" diyen müezzini ölümüne sürgüne göndererek, halkına karşı bu kadar düşmanca tutum sergilemek çok önemli değer olsa gerek. Zira demokratik denen hiçbir rejim böylesini görmedi görülmeyeni yaşatmak bir değer olsa gerek.

Eğer Türkiye yükselen değer olacaksa Atatürk'ün çizdiği çağdaş akıl yolunu seçmeli yoksa bin yıl önce Avrupa'nın yaşadığı karanlık döneme doğru yol alır. Bulunduğumuz yol karanlığa doğru giden bir yol.

Eğer Türkiye yükselen değer olacaksa, üretecek, ekecek, dikecek, biçecek. Sanayi tesisleri harıl harıl, tarlalar hışır hışır ses verecek.

Eğer Türkiye yükselen değer olacaksa, halkı için kararları kendi alacak. Halkının yararına olana evet, zararına olana hayır diyecek. Tam bağımsız olacak ki ülkede özgür, bağımsız, tam demokrasi olabilsin.

Eğer Türkiye yükselen değer olacaksa, halkın iktidarına engel olacak her türlü siyasi girişime engel olacak.

Nasuh Bektaş

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları