Köprüde askerin boğazını kestiğini önce itiraf etti, tepki gelince yalanladı
15 Temmuz darbe girişimi sonrası kafası kesilen Murat Tekin isimli Hava Harp Okulu öğrencisi askerin ablası ve kardeşini öldüren kişi olduğu iddia ettiği Yusuf Tosun sosyal medyanın gündeminde.
Kardeşinin katili olduğunu iddia ettiği Yusuf Tosun'un tutuklanması çağrısında bulunan Murat Tekin'in ablası, Yusuf Tosun'dan geldiğini söylediği mesajları "Şehit Murat Tekin'in Ablası" ismiyle açtığı Twitter hesabından paylaştı.
Yusuf Tosun'un Facebook hesabından yazdığı, abla Mehtap Tekin'in Twitter hesabından "Destek olun kardeşimin katili tutuklansın" notuyla paylaştığı mesaj şöyle:
Yusuf Tosun daha sonra Facebook'tan bir açıklama daha bulunarak askerin boğazını kesmediğini, linç esnasında köprüde olmadığını ifade etti.
Tosun'un ikinci açıklaması şöyle:
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları