loading
close
SON DAKİKALAR

AKP avanta dağıtmakla düzelmez; AKP'nin her tarafını rantçılar ve çıkarcılar sarmış

İmambakır Üküş
Tarih: 28.05.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Avanta dağıtmakla AKP düzelmez. AKP'nin her tarafını rantçılar ve çıkarcılar sarmış. Artık o milli bir dava için mücadele eden mücahitler yok. Şimdi lüks içinde yüzen avantacılar var" dedi.

İmambakır Üküş, AKP'li isimlerin kamu bankalarına atanmasıyla ilgili tepkisini sosyal medyadan duyurdu...

İmambakır Üküş, "AKP'deki çözülmeyi önlemek için daha düne kadar dışladıkları ne kadar kişi varsa hepsi ballı kaymaklı görevlere atıyorlar" dedi ve devam etti...

Üküş; "Aile ile AKP'yi yönetme projesi çöktü. Yerel seçimlerde yaşanan yenilgi eskilere nur yağdırdı. AKP'nin büyük bir ders alması için İstanbul'u kaybetmesi gerekir. Bülent Arınç, Abdülkadir Aksu, Faruk Çelik atamaları bu yüzden oldu. Yakında bunlara yenileri eklenir. Avanta dağıtmakla AKP düzelmez. AKP'nin her tarafını rantcılar ve çıkarcılar sarmış. Artık o milli bir dava için mücadele eden mücahitler yok. Şimdi lüks içinde yüzen avantacılar var. Şimdi belediyelere veya diğer kamu kurumlarına yapmadıkları için milyonlarca lira fatura kesenler var. Kamu yerlerini parsel parsel satanlar var. AKP dava partisi olmaktan çıktı, yandaşa avanta dağıtan bir parti oldu. İstanbul o avanta dağıtımının merkezi İstanbul demek avanta demek. İstanbul'un kaynakları İstanbul halkı için değil bir avuç rantcıya gidiyor. Ekrem İmamoğlu bu rant düzenine son vereceği için korkuyorlar. AKP'nin bu rantcılardan kurtulması için İstanbul'u kaybetmesi gerekiyor. Yoksa bu rantcılar, çıkarcılar AKP'yi yok edecek ve ediyor da"

Dürüst ve rantcı olmayan her AKP'liler herşeyin farkında 

Dürüst ve rantcı olmayan her AKP'li de bu durumu görüyor. Onun için bir kısım AKP'li sandığa gitmedi, bir kısmı geçersiz oy kullandı, bir kısmı ise Ekrem İmamoğlu'na oy verdi. Temiz İstanbul, temiz toplum, temiz siyaset için oylar CHP'ye, oylar Ekrem İmamoğlu'na. Birlikte başaracağız." 

ÜYE YORUMLARI

hursıt kahraman

ekrem ne demıs (sızın sıteden alıntı) ;İmamoğlu: Görev bittiği zaman, gitmeyi bilmek gerek

acaba bunu dokuz kere secım kaybedenler ıcın demısmıdır. demıssse buna bır yanıtınız olacak mı. dememıs ıse yanlıs haber mı dıyecegız

02.06.2019, 10:56
hursıt kahraman

avanta dagıtan ychplıler. fetocusunden tut bolucusune ıyı partısıne kadar .
chp e haysıyetonur seref bırakmadınz.

31.05.2019, 18:56
Yorum Yap

Facebook Yorumları