loading
close
SON DAKİKALAR

'Biz insanlara sadece iyilik yaptık' diyen Akın İpek'e İmambakır Üküş'ten tepki: 'Bütün suçları AKP ile birlikte yaptınız'

İmambakır Üküş
Tarih: 10.09.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Akın İpek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Biz ayırım yapmadan, karşılık beklemeden tüm insanlara sadece iyilik yaptık" sözlerine gazeteci İmambakır Üküş tepki gösterdi.

FETÖ’den aranan firari iş adamı Akın İpek Twitter’dan “Ben, ailem de dahil, zulme uğramış acılı insanlar adına bir şey söyleyince, hemen; Yok siz bunu yapmıştınız, yok bunu yapmıştınız... Yapmadık kardeşim...  Biz ayırım yapmadan, karşılık beklemeden tüm insanlara sadece iyilik yaptık” ifadelerini içeren bir mesaj paylaştı. 

Akın İpek’in bu sözlerine, istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş “Yapmadınız kardeşim. Kimseye hiçbir iyilik yapmadınız. Tam tersine herkese büyük kötülük yaptınız. Organize kötülük hareketi gibiydiniz. Televizyon ve gazeteleriniz kötülük saçan yerlerdi. Bu ülkenin aydınlarını yurtseverlerini hedef gösterdiniz. Bütün suçları AKP ile birlikte yaptınız” diyerek tepki gösterdi. 

Akın İpek de İmambakır Üküş’ün verdiği tepkiye “Güzel sanatlar üniversitesi kurmak iyilik değil mi ülkeye? Para cebimize mi batıyordu?" sorusunu sorarak "Medyamızda yer vermediğimiz düşünce kaldı mı, bir bak bakalım önceki mesajlarıma.  Tek bir imtiyaz kullanmışmıyız devletten? Sen ne yaptın? Tanımadığın insanlar hakkında boş konuşmaktan başka?” sözleriyle yanıt verdi.

İmambakır Üküş de Akın İpek’in bu ifadelerine şöyle karşılık verdi: “İyilik dediğiniz şeyler sizlere bu ülkeyi yağma ve talan etme imkanı veren AKP'ye yaptığınız kıyaklardırAKP sayesinde bu ülkeyi yağmaladınız. İyilik dediğiniz şey AKP ile paylaşımlardır. Siyanürlü altın aramaya karşı çıkan köylülere yapılan şiddeti unutmadık. Unutmayacağız. Akın İpek AKP'nin gücünü arkasına alarak Türkiye'yi yağmaladı. Her şeyi AKP ile birlikte yaptılar. İktidarı ve rantı paylaşamayınca aralarında kavga çıktı. Herkese karşı kumpas kurdular. Kendi yaptıkları döndü onları vurdu. Türkiye'nin kaynaklarını yağmaladılar. Hepsi hesap verecek. FETÖ yapılanması CİA MOSSAD beslemesi dinci faşist bir yapılanmadır. 15 yıl AKP ile her suçu işledi. AKP ile iktidar kavgasında ayrıldılar. İnsanların temiz duygularını istismar ederek rantın en büyüğüne hep kondular. Her yeri AKP'yi arkalarına alarak yağmaladılar. Unutmadık."

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları