loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: ABD'nin başını çektiği haydutlar Miraç Kandili’nde Müslüman bir ülkeyi bombalıyor, AKP bu saldırıyı destekliyor

İmambakır Üküş
Tarih: 15.04.2018
Köşe: @imambakirukus

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, ABD, Fransa ve İngiltere’nin Suriye’ye yönelik füze saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

ABD’nin Suriye’ye yönelik füze saldırılarına destekleyici açıklamada bulunan AKP ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İmambakır Üküş, “AKP'nin gerçek yüzünü görmek isteyenler Irak ve Suriye'de olanlara bakmalı” dedi.

Suriye’ye füze saldırısının Miraç Kandili’ne denk getirildiğine dikkat çeken İmambakır  Üküş, "Türkiye bu duruma iyice bakmalı ABD'nin başını çektiği haydutlar hem de Miraç Kandili’nde bir Müslüman ülkeyi bombalıyor ve AKP bu saldırıyı destekliyor. AKP'nin gerçek yüzünü görmek isteyenler Irak ve Suriye'de olanlara bakmalı” yorumunda bulundu.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş’ün Suriye’ye yönelik saldırılara ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

- Miraç kandili gecesi bütün müslümanlar dua ederken ABD ve suç ortakları Suriye'ye halkına bomba yağdırdı Bu nasıl pervasızlık bu nasıl saygısızlık. Bu yapılan tam bir haydutluk ve eşkiyalıktır. Ama daha kötüsü bu saldırıyı AKP'nin bu saldırıyı destekliyor olmasıdır.

- Kimden yanasınız emperyalist haydutlardan mı yoksa Suriye halkından mı? Kimden yanasınız ABD'den mi İngiltere'den mi, Fransa'dan mı yoksa Suriye halkından mı? Safımız net emperyalist haydutlara eşkiyalara karşı Suriye halkından yanayız. ABD ve suç ortakları kaybedecek. Suriye halkı kazanacak

- Neden bir gün önce değil? Neden bir gün sonra değil? Neden tamda miraç kandili günü? Türkiye'nin bunu iyi düşünmesi gerekir. AKP'nin bunu iyice düşünmesi gerekir. AKP bu yeni Haçlı saldırısını onaylıyor. ABD ve İsrail'in suç ortakları kaybedecek. Suriye halkı kazanacak

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları