loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Birinci turda kazanabiliriz

İmambakır Üküş
Tarih: 07.05.2018
Köşe: @imambakirukus

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Demirtaş hala milletvekili. Anayasaya göre de tutuksuz yargılanması gerekir. Adil ve eşit koşullarda bir seçim için serbest bırakılmalı" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan İmambakır Üküş, "AKP oyu köpük bir oydur. Yeter ki seçmen AKP'nin kaybedeceğini görsün. Yeter ki seçmen bizim kazanacağımız duygusunu hissetsin. AKP 7 Haziran seçimlerinden daha geride" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün açıklamaları şöyle:

"Sen devletin bütün imkanlarını kullanacaksın. Açıkgizli bütün ödenekler elinde, OHAL sopası elinde, KHK kılıcı elinde. Bütün medya elinde.
Diğer adayların biri cezaevinde, diğerleri imza derdinde, imza toplayana saldıracaksın. Sonra kalkıp birde utanmadan demokrasi ve özgürlük diyeceksin.

Sen bütün televizyon kanallarında sabah akşam çıkacaksın. Meydan meydan dolaşacaksın ama bir diğer rakibin cezaevinde olacak. Bırakın meydan meydan dolaşmayı avluda volta bile atamayacak. Ama bu seçim adil ve eşit koşullarda olacak. Hadi canım sende. 

Demirtaş hala milletvekili. Bir önceki seçimlerde de Cumhurbaşkanı adayı. Daha kesinleşmiş bir cezası yok. Anayasaya göre de tutuksuz yargılanması gerekir. Adil ve eşit koşullarda bir seçim için serbest bırakılmalı.

Bakın gerçekten birinci turda kazanabiliriz. AKP oyu köpük bir oydur. Yeter ki seçmen AKP'nin kaybedeceğini görsün.Yeter ki seçmen bizim kazanacağımız duygusunu hissetsin. AKP 7 Haziran seçimlerinden daha geride. Kaybedecek. Yapabiliriz. Başarabiliriz."

 

ÜYE YORUMLARI

Avni Kurtuldu

Yeterki CHP tüm üst yönetimi ve örgütü kenetlensin, İnce'yi yalnız bırakmasın.
Seçim kampanyası maddi ve manevi anlamda çok zor bir süreç.
Sn. İnce bu süreci kendi imkanlarıyla tamamlayamaz. Partinin bütün imkanlarını İnce'ye sunması gerekir. Ayrıca İnce partinin kurmayları tarafından her konu Hakkı'nda bilgilendirilmeli,beslenmeli.
Meslek örgütleri ile iletişimi sağlanmalı,fikri ve fiziki katkıları alınmalı.
Parti üst yönetimi, parti örgütü, meslek örgütleri ve STK'lar tarafından kabul gören desteklenen bir CB adayı seçmene güven verir.

07.05.2018, 22:58
Yorum Yap

Facebook Yorumları