loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: CHP hiç bu kadar iktidara yakın olmamıştı

İmambakır Üküş
Tarih: 15.05.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Önümüzde zorlu bir mücadele süreci var. CHP listelerini bunu da dikkate alarak oluşturmalı. Ahbap çavuş ilişkileriyle çeşitli farklı ilişkilerle aday belirlenmemeli. Emek ve temsiliyet dikkate alınmalı" dedi.

İmambakır Üküş, "Hak Hukuk Adalet için mücadele eden CHP önce bunu parti içinde hayata geçirmeli. Parti içinde haksızlığa hukuksuzluklara neden olacak belirlemeler yapmamalı" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Mesele sen ben meselesi değil memleket meselesi. Ancak hiç kimse bunu gerekçe göstererek keyfilik yapmamalı. Bunun arkasına sığınıp emeği ve liyakatı yok saymamalı. Hiç kimse fırsatçılık yapmamalı. Gençlere kadınlara yeni yüzlere emekleri ve nitelikleriyle temsil yolu açılmalı.

Önümüzde zorlu bir mücadele süreci var. CHP listelerini bunuda dikkate alarak oluşturmalı. Temsil yeteneği yüksek, bu zorlu sürecin gereklerini getirecek kadrolara ihtiyaç var. Ahbap çavuş ilişkileriyle çeşitli farklı ilişkilerle aday belirlenmemeli. Emek ve temsiliyet dikkate alınmalı.

Hak Hukuk Adalet için mücadele eden CHP önce bunu parti içinde hayata geçirmeli. Parti içinde haksızlığa hukuksuzluklara neden olacak belirlemeler yapmamalı. Tamam kimse bencillik yapmamalı. Ama kimse de fırsatçılık da yapmamalı. Mesele memleket meselesi ise herkes gereğini yapmalı.

Zaman fedakarlık zamanı ise önce bu partinin MYK üyeleri Parti meclisi üyeleri fedakarlık yapmalı. Eğer zaman fedakarlık zamanı ise önce 3-4 dönemdir milletvekiliği yapanlar yapmalı. Ne bölgesinde ne mecliste hiç bir varlığı olmayanlar çekilmeli. CHP için iktidar zamanı. Kimse kendini partinin ve ülkenin önüne koymamalı Ben yoksam gerisi tufan anlayışı terk edilmeli. Kişisel kırgınlık zamanı değil. CHP hiç bu kadar iktidara yakın olmamıştı Bu sefer #Tamam Yapabiliriz. Yeter ki birliğimizi koruyalım. Yeter ki kişisel kavgalarımızı bırakıp birleşelim.

Şimdi birlikte mücadele zamanı. Çoşkuyla başladığımız bu mücadeleyi iktidarla taçlandıralım. Hem Cumhurbaşkanlığını hem mecliste çoğunluğu kazanalım. Yapabiliriz. Başarabiliriz. Yeter ki birlik olalım. Yeter ki birliğimizi koruyalım. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız."

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları