loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: CHP MYK ve PM üyeleri fedakarlık göstersin, milletvekili adayı olmasınlar

İmambakır Üküş
Tarih: 19.04.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, erken seçim kararının ardından "CHP MYK ve PM üyeleri milletvekili adayı olmasınlar. Büyük fedakarlık göstersinler" dedi.

İmambakır Üküş, "Mesele memleket meselesi, kimin milletvekili olacağı meselesi değil" diyerek seçimlerde CHP'de milletvekili olma yarışının sona ermesi gerektiğini belirterek, "Bakalım kaç milletvekili yeniden kendini meclise atmaya değil iktidar olmaya aday olacak" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle: 

"CHP Milletvekili adayı olmak isteyenlere açık çağrı, belediye başkan adayı olmak istiyorsanız şimdi aday olmayın. Şimdi milletvekili adayı olanlarsa asla bir daha belediye başkanı adayı olmamalı. CHP bunu bugünden ilan etmeli. Bıktık her yere aday olanlardan. Mesele memleket meselesi. Mesele kimin milletvekili olacağı meselesi değil.

Mesele kimin Cumhurbaşkanı adayı olacağı meselesi değil. Mesele memleket meselesi. Öyle ise CHP MYK ve PM üyeleri milletvekili adayı olmasınlar. Büyük fedakarlık göstersinler. Şimdiki vekiller aday olmasınlar. Fedakarlık göstersinler. Fedakarlık hep milletten istenmesin. Zaten bakan olmak için vekil olmak gerekmiyor. Ben vekil değil bakan olmak istiyorum, ben kendimi değil memleketimi partimi düşünüyorum diyebilmeli.

Önemli olan ben değil partim ve ülkem diyebilmeli. Milletvekiliğine değil iktidara aday ol. Bakalım kaç MYK üyesi kaç PM üyesi milletvekiliğine değil iktidara aday olacak. Bakalım kaç milletvekili yeniden kendini meclise atmaya değil iktidar olmaya aday olacak. Bakalım kaç kişi ben vekillik değil iktidar istiyorum diyecek. Bakalım kaç kişi vekillik değil bakanlık isteyecek?"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları