loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: CHP'li milletvekilleri Talat Atilla'yı mahkemeye vermeli. Ayrıca Muharrem İnce'de "CHP'de bir rant çetesi" var iddiasını netleştirmeli ve bu iddiasını ispatlamalı

İmambakır Üküş
Tarih: 12.12.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, 'Saraya giden CHP'li' iddiasında bulunan Talat Atilla'nın kaynağının CHP'li bir vekil olduğunu söylemesine ilişkin olarak "CHP bir araştırma komisyonu kurarak bu yalan ve iftiralara karşı net tavır koymalı" dedi.

'Saraya giden CHP'li' iddiasıyla gündeme gelen Talat Atilla, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. Atilla, iddialarına ilişkin olarak "Kaynağım CHP'li bir milletvekili" dedi. 

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Talat Atilla'nın açıklamaları için, "CHP'nin bütün milletvekilleri Talat Atilla'yı mahkemeye vermeli" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün paylaşımları şöyle:

"Talat Atilla yalan söylemeye devam ediyor Rahmi Turan kaynağının saraya yakın biri olduğunu söylemişti kaynak Talat Atilla çıktı. Talat Atilla ise kaynağının bir CHP milletvekili olduğunu söyleyerek herkesi zan altında bırakmıştır. Talat Atilla ve Rahmi Turan bu ismi açıklamalı.

Muharrem İnce'de "CHP'de bir rant çetesi" var iddiasını netleştirmeli ve bu iddiasını ispatlamalı. O isimleri açıklamalı. CHP'nin bütün milletvekilleri Talat Atilla'yı mahkemeye vermeli. CHP bir araştırma komisyonu kurarak bu yalan ve iftiralara karşı net tavır koymalı."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları