loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını gasp etmek siyasi körlüktür

İmambakır Üküş
Tarih: 19.10.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerinden İBB iştiraklerinin elenmesine tepki göstererek "Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını gasp etmek aynı zamanda siyasi körlüktür" dedi.

TCDD’nin tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci Garı’nın atıl depo sahaları bölgesini kiralamak için açtığı ihalede İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) elendi. İhale, İBB davet bile edilmeden dün akşam saatlerinde tek bir katılımcıya verildi. İhale eski bir İBB çalışanı da olan Okçular Vakfı’nın kısa süre öncesine kadar genel müdürlüğünü yapmış 33 yaşındaki Hüseyin Avni Önder’e ait Hezarfen Danışmalık Limited Şirketi’ne verildi.

 İmambakır Üküş Twitter'dan Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerinden İBB'nin elenmesiyle ilgili hükümeti eleştirerek "Okçular vakfında üçretli çalışan bir kişi dünyanın sayılı kentlerinden ve devasa bir bütçeye sahip İstanbul Büyükşehir belediyesinden daha güçlü bir şirkete sahip olabiliyor. Hayalde bile olmaz ama AKP sayesinde oldu" ifadelerini kullandı. 

İmambakır Üküş'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

-İstanbul'un iki simge mekanı Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını gasp etmek aynı zamanda siyasi körlüktür AKP'nin siyasi ömrünün neden bittiğini gösteren bir olaydır AKP'de akıl tutulması yaşandığının şahane bir örneği aynı zamanda kurdukları talan düzenini açığa çıkaran bir olaydır

-Okçular vakfında üçretli çalışan bir kişi dünyanın sayılı kentlerinden ve devasa bir bütçeye sahip İstanbul Büyükşehir belediyesinden daha güçlü bir şirkete sahip olabiliyor Hayalde bile olmaz ama AKP sayesinde oldu Kurduğunuz bu yağma ve talan düzeni yıkılacak AKP hesap verecek.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları