loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Hem cumhurbaşkanlığı hem de Meclis seçiminde oyunu HDP bozar

İmambakır Üküş
Tarih: 15.05.2018
Köşe: @imambakirukus

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, “Bugün için bölgede HDP ve AKP dışında %3 oy bile alan parti yok. Eğer HDP barajı aşamazsa bütün vekiller AKP'nin olur” dedi.

İmambakır Üküş’ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Yandaş medya ve anket firmaları önce HDP düşmanlığı yapıyorlardı. HDP barajı aşamaz diyordu. Gece gündüz HDP'ye küfür ediyorlardı. Şimdi HDP aleyhine yayınlara son verildi. Tam tersine şimdi yandaşlar ağız birliği etmişcesine HDP barajı aşar diyor. Bu da yeni algı operasyonu. Amaç belli.

Amaçları HDP'ye gelecek oyları engellemek. HDP'ye dayanışma için verilecek oyları engellemek. Nasıl olsa barajı aşıyor devirerek rehavet yaratmak. Sandığa gidişi zayıflatmak. Nasıl olsa barajı aşıyor oy versem de olur vermesem de duygusu yaratmak. HDP'ye her bir oyun kıymeti var. Oy Ver.

Gerçekçi olalım. Bugün için bölgede HDP ve AKP dışında %3 oy bile alan parti yok. Eğer HDP barajı aşamazsa bütün vekiller AKP'nin olur. Eğer HDP barajı aşarsa AKP mecliste çoğunluğu kaybeder. En az CB seçimi kadar önemli bir konu. Hem CB hem de meclis seçiminde oyunu HDP bozar.

Zaten AKP bunu gördüğü için politika değişikliği yaptı. Artık hedefte HDP yok. Artık hedefte HDP barajı aşamaz propagandası yok. Tam tersine şimdi yandaşlar HDP barajı aşar diyor. HDP de bu oyunu görmeli. HDP'ye destek verenler de. AKP'nin oyununu birlikte bozalım. Yapabiliriz. Başarabiliriz.”

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları