loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Hiç kimse Meral Akşener ve Muharrem İnce'yi karşı karşıya getirmesin

İmambakır Üküş
Tarih: 12.05.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Hiç kimse siyaset mühendisliğine soyunmasın. Hepimiz cumhuriyet ve demokrasi için mücadele ediyoruz. Hiç kimse Meral Akşener ve Muharrem İnce'yi karşı karşıya getirmesin" dedi.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Hiç kimse siyaset mühendisliğine soyunmasın. Hiç kimse Meral Akşener ve Muharrem İnce'yi karşı karşıya getirmesin. Hepimiz cumhuriyet ve demokrasi için mücadele ediyoruz. Hepimiz MİlLET ittifakı içindeyiz. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız.

#HAYIR blokundan 4 aday var. Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce. Bırakın isteyen istediği adaya oy versin. Bırakın herkes kendi adayı için çalışsın. Muhalefete muhalefet etmekten vazgeçmeli. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız. Yapabiliriz."

Seçmen kütüğü listelerinin bugün askıdan indirileceğini hatırlatan Üküş, "Bugün son gün. Seçmen kaydınızı kontrol edin. Kaydınız yoksa kayıt yaptırın. Özelikle HDP'ye büyük görev düşüyor. Göçler ve zoraki sürgünlerle Doğu ve Güneydoğuda seçmenlerin önemli bir kısmı yerlerinden edildi. Bunların seçmen kaydı için son gün. Bir oy herşeyi değiştirebilir. Demokrasi ve Cumhuriyete sahip çıkmak için oy kullanma hakkı için son gün. YSK seçmen listelerini kontrol edin. Kaydınız yoksa kayıt yaptırın. Bir oy Türkiye'nin kaderini değiştirebilir. O oy senin oyun olabilir. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları