loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Katil devlet olur mu? İşte ABD... İşte İsrail

İmambakır Üküş
Tarih: 14.05.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

İsrail'in Kudüs'ü başkent ilan etmesi sonrası ABD'nin Büyükelçiliği'ni Kudüs'ü taşıması nedeniyle karşı protestolar sırasında İsrail güvenlik güçlerinin açtığı ateş ile çok sayıda Filistin vatandaşının öldürülmesine ve yaralanmasına tepkiler büyüyerek devam ediyor.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "ABD ve İsrail'in saldırganlığına karşı somut adımlar atılmalı kınamak yetmez. Katil devlet olur mu? İşte ABD... İşte İsrail..." ifadelerini kullandı.

Katil devlet olur mu?
İşte ABD...
İşte İsrail...

— İmambakır Üküş (@imambakirukus) 14 Mayıs 2018

ABD ve İsrail'in saldırganlığına karşı somut adımlar atılmalı
Kınamak yetmez

— İmambakır Üküş (@imambakirukus) 14 Mayıs 2018
İmambakır Üküş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eyyy AKP. Filistin halkıyla dayanışma içinde olmak istiyorsan başta İncirlik üssü olmak üzere Türkiye'de ki bütün ABD üslerini kapat. ABD ve İsrail ile diplomatik ilişkilerini kes. Yapılan bütün anlaşmaları iptal et. Tüm Müslüman ülkelerini de bunu yapmaya davet et. Gerisi boş laf. 
Eyyy AKP. ABD ve İsrail'in eli Filistin'de kana bulaştı diyorsan o elleri sıkma. ABD ve İsrail ile diplomatik ilişkilerini kes. Sen iktidarsın. Devleti sen yönetiyorsun. Devlet konuşmaz gereğini yapar. Konuşup bişey yapmayan Devlet AKP'ye iltica eden Bahçeli Devlet'tir. Konuşma. Yap."

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları