loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Miting miting dolaşarak görüntü vermenin kimseye faydası yok ama bölgedeki çalışmanın herkese faydası var

İmambakır Üküş
Tarih: 29.05.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

İmambakır Üküş, "CHP'de yeniden milletvekili yazılmayanlar bölgelerinde çalışma yapmak yerine miting miting Muharrem İnce ile dolaşıyorlar. Arkadaşlar, Muharrem İnce'nin seçilmesi için yapılması gereken bulunduğunuz ilde, bölgede çalışma yapmaktır" dedi.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, CHP'de yeniden aday gösterilmeyen milletvekillerinin bölgelerinde çalışma yapmak yerine Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitinglerine katılmalarını eleştirdi. Üküş, "Miting miting dolaşarak görüntü vermenin kimseye faydası yok ama bölgedeki çalışmanın herkese faydası var. AKP'nin kaybetmesi ancak hepimizin birliğine bağlı" dedi.

İmambakır Üküş’ün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar şöyle:

"CHP'de yeniden milletvekili yazılmayanlar bölgelerinde çalışma yapmak yerine miting miting Muharrem İnce ile dolaşıyorlar. Arkadaşlar, Muharrem İnce'nin seçilmesi için yapılması gereken bulunduğunuz ilde, bölgede çalışma yapmaktır. Zaman çok az yapılacak iş çok. Herkes bölgesinde çalışmalı.

Ayrıca unutmayın sizler hala milletvekilisiniz. Herkes bölgesindeki çalışmalarda etkin olarak yer almalı. Bir tek oya ihtiyaç var. Miting miting dolaşarak görüntü vermenin kimseye faydası yok ama bölgedeki çalışmanın herkese faydası var. AKP'nin kaybetmesi ancak hepimizin birliğine bağlı.

Türkiye AKP yorgunu. AKP'nin söyleyeceği hiç bir şey kalmamış durumda. OHAL olmasa AKP diye ortada partide kalmaz. OHAL sopasıyla ayakta duruyor. Onun için herkesin saha da olması gerekiyor AKP kaybedecek. Yapabiliriz, başarabiliriz. Birlikte başaracağız. Birlikte kazanacağız."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları