loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: CHP İstanbul ve Ankara'yı kazanarak Türkiye'de değişimin önünü açtı, CHP bunun kıymetini bilmeli

İmambakır Üküş
Tarih: 29.04.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "CHP İstanbul Ankara'yı kazanarak Türkiye'de değişimin önünü açtı. Açılan bu yoldan doğru ve başarılı bir şekilde geçmek Kılıçdaroğlu ve CHP'nin görevi. CHP bunu başarmak zorunda" dedi.

31 Mart seçimlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 11 büyükşehri alan CHP'ye büyük sorumluluk düştüğünü belirten İmambakır Üküş, Twitter hesabından "Kılıçdaroğlu, bugüne 25 yılda ancak zar zor binbir fedakarlıkla gelindiğinin farkında olmalı" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Uzun zaman sonra ilk defa Ankara'dayız. Coğrafyası değişti Türkiye'nin. Beylikdüzü'nden çık Avcılar Küçükçekmece, Bakırköy köprüyü Beşiktaş'tan geç, Kadıköy, Maltepe, Kartal, İzmit, Bolu, Ankara. Her yer CHP'de. Bu hem büyük bir başarı hem de büyük bir sorumluluk. CHP bunun kıymetini bilmeli.

CHP İstanbul Ankara'yı kazanarak Türkiye'de değişimin önünü açtı. Açılan bu yoldan doğru ve başarılı bir şekilde geçmek @kilicdarogluk (Kemal Kılıçdaroğlu) ve CHP'nin görevi CHP bunu başarmak zorunda. Türkiye'nin normalleşmesi ve demokratikleşmesi için bunu başarmak zorunda CHP geçmişten ders almalı.

@kilicdarogluk bugüne 25 yılda ancak zar zor binbir fedakarlıkla gelindiğinin farkında olmalı. Bu başarının yalnızca kendisine ait olmadığını bilmeli. Dolasıyla sürece katkısı olan bütün demokrasi güçlerinin katılımına büyük özen ve önem göstermeli. Birlikte başardık."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları