loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Tapınacak put yaratmaktan vazgeçin, Ekrem İmamoglu için yapacağınız en güzel şey artık eleştirel katkı sunmaktır

İmambakır Üküş
Tarih: 07.07.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

Mustafa Kemal Atatürk ve Ekrem İmamoğlu'nun yüzlerinin birleştirildiği bir resim sosyal medyada gündem oldu.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, resim için, "Gereksiz ve ucuz yaklaşımların kimseye faydası yok. Tam tersine büyük zararları var. Bu Atatürk'e saygısızlık hem de Ekrem İmamoglu'na" dedi.

İmambkaır Üküş, "Tapınacak put yaratmaktan vazgeçin. Unutmayın ki bütün putlar kırılmıştır. @ekrem_imamoglu önemli bir başarının simgesidir. Ve daha yolun başındayız" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Gereksiz ve ucuz yaklaşımların kimseye faydası yok. Tam tersine büyük zararları var. Bu Atatürk'e saygısızlık hem de @ekrem_imamoglu'na. Aşırı övme ile aşırı sövme arasında ince bir çizgi vardır her an biri diğerine dönüşebilir. Bu yapılanlar en çok @ekrem_imamoglu'na zarar veriyor.

Çok çabuk vezir ediyoruz çok çabuk rezil ediyoruz. @ekrem_imamoglu dün ne ise bugün de o. Kimseden de böyle gereksiz övgüler veya yağcılık beklemiyor. Ne gereksiz yere yüceltin ne de gereksiz yere eleştirin. Bugüne kadar süren desteğimiz şu andan itibaren eleştirel olarak sürmeli. @ekrem_imamoglu için yapacağınız en güzel şey artık eleştirel katkı sunmaktır. Eksikleri yanlışları göstermek uyarmaktır. Tapınacak put yaratmaktan vazgeçin. Unutmayın ki bütün putlar kırılmıştır. @ekrem_imamoglu önemli bir başarının simgesidir. Ve daha yolun başındayız. Yapmayın."

ÜYE YORUMLARI

hursıt kahraman

demek sende farkın a vardın bravo. ınsallah ekrem bey de varır. ama ben zannetmıyorum o balon oldu uctu bıle ABD AB projesıne gore hedefte cakma chpnın gn bsk lıgı var. sonrası malum tabı uzuuuun bır yol gerceklesırse. herkesı kucaklam hıkayesı altında bıldıgımız chp anaplılastırılmaya gıdılıyor basına da ekrem bey. o ıkıde bır soyledıgın ekrem bey projesı de bu zaten. yakında gorecegız.

10.07.2019, 10:41
Yorum Yap

Facebook Yorumları