loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: YSK baskılara boyun eğmeyecek 'İstanbul'un başkanı Ekrem İmamoğlu' diyecek

İmambakır Üküş
Tarih: 05.05.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Birileri çıkmış kazandığımız seçimi çalmak istiyor. Şimdi birileri çıkmış kentimizin ülkemizin geleceğini çalmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Bu kez atı alan Üsküdar'ı geçemedi geçemeyecek. YSK reddedecek" dedi.

İmambakır Üküş, "AKP ilçe seçim kurullarında görev alan kimi insanlar hakkında yakınları FETÖ'cü diye suç duyurusunda bulunmuş. FETÖ'cü yakının AKP'de milletvekili, bakan belediye başkanı olunca sorun olmuyor ama sandıkta görevli olunca sorun oluyor. AKP şaşırmış durumda" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"AKP seçimlerin iptal edilmeyeceğini gördüğü için şimdi YSK üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Ne yaparsa yapsınlar #YSKiptaledemez Çünkü hiçbir yasal dayanağı yok. Çünkü ortada daha önceleri YSK'nın aldığı kararlar var. İstanbul tercihini yapmıştır. İstanbul'un başkanı @ekrem_imamoglu

Muş'ta, Malazgirt'te AKP seçimi 3 oy farkla kazandı. Burada da YSK hiçbir itirazı dikkate almadı. Buna benzer onlarca örnek var. AKP kazanınca oy farkının bir önemi yok. Ama CHP veya başka parti kazanınca AKP itiraz ediyor. YSK hemen dikkate alıyor.

Bunu gören AKP YSK'ya baskıyı artırıyor. YSK'yı tehdit ediyor. Hiçbir yasal dayanağı olmayan itirazlarla günlerdir Türkiye'yi oyalıyor. Artık YSK buna bir son vermeli. İstanbul'un başkanı @ekrem_imamoglu.

AKP İstanbul seçimlerinde şaibe olduğunu iddia ediyor. Sandık kurullarında yanlış olduğunu söylüyor ve bu nedenlerle İstanbul seçimi iptal edilsin diyor. Halbuki muhtarlık seçimleri, belediye meclis üyeleri seçimi, ilçe belediye başkanı seçimini de aynı kurullar yaptı. Aynı kurulların görev yapmasının dışında bütün seçimler için tek zarf kullanıldı. Şimdi muhtarlıkta, ilçe belediye başkanlığında, meclis üyeleri seçiminde bir şaibe yok ama bir tek büyükşehir seçiminde şaibe var. #YSKiptaledemez Çünkü hiçbir dayanağı olmayan itirazları YSK reddedecek.

Hırsızlık kötü bir şeydir. Çalmak kötü bir şeydir. Şimdi birileri çıkmış kazandığımız seçimi çalmak istiyor. Şimdi birileri çıkmış kentimizin ülkemizin geleceğini çalmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Bu kez atı alan Üsküdar'ı geçemedi geçemeyecek. YSK reddedecek.

Dikkat hırsız var. Birileri oylarımızı çalmak istiyor. Kimse oyları çalmasın diye günlerce binlerce insan oy torbalarının üzerinde uyudu. Şimdi YSK'da kazandığımız başkanlığı çalmak istiyorlar. YSK baskılara boyun eğmeyecek İstanbul'un başkanı @ekrem_imamoglu diyecek.

AKP ilçe seçim kurullarında görev alan kimi insanlar hakkında yakınları FETÖ'cü diye suç duyurusunda bulunmuş. FETÖ'cü yakının AKP'de milletvekili, bakan belediye başkanı olunca sorun olmuyor ama sandıkta görevli olunca sorun oluyor. AKP şaşırmış durumda. Aynı görevliler 16 Nisan'da ve 24 Haziran'da da görev almışlar. AKP kazanınca sorun olmuyor ama CHP ve @ekrem_imamoglu kazanınca sorun oluyor. AKP'nin bugün itiraz ettiği sandık görevlilerinin görev aldığı bütün seçimlerin iptalini istemesi lazım. YSK reddedecek.

İstanbul'da bir şeyler oldu. Kesinlikle bir şeyler oldu. Olansa İstanbul'da AKP'nin rant düzeni yıkıldı. Seçmen AKP'nin yağma ve talan düzenine son verdi. İstanbul'un tercihi @ekrem_imamoglu oldu. İstanbul'un başkanı @ekrem_imamoglu."

 

ÜYE YORUMLARI

hursıt kahraman

ıstanbulun baskanı ne demek oluyor. ıstanbulun beledıye baskanı dıyecektınız dılınız surctu
herhal. eyalet mı olduk ta bızım haberımız yok

05.05.2019, 11:43
Yorum Yap

Facebook Yorumları