loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş'ten Ekrem İmamoğlu'na 'Hürriyet' eleştirisi

İmambakır Üküş
Tarih: 27.06.2019
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Ekrem İmamoğlu'nun Hürriyet'e röportaj vermesinin eleştirdi.

Aydın Doğan'ın Demirörenlere sattığı Hürriyet gazetesi seçim döneminde iktidar bülteni gibi çalışmış, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da yaşadığı VIP krizini montajlı videoyla servis etmişti. 

Mazbatasını bugün alacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Hürriyet'e röportaj verdi. 

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, İmamoğlu'nun Hürriyet'e konuşmasına tepki gösterdi. İmambakır Üküş, "Operasyon gazeteciliği yapanlara herkesin tavır alması gerekir ki bir daha kimse cesaret etmesin" dedi.

İmambakır'ın Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"31 Mart'ta ve 23 Haziran'da @ekrem_imamoglu ile hiçbir haber yapmayan hatta Karadeniz'deki muhteşem karşılamayı bile bir cümle haber yapmayın eski ZAMAN gazetesi gibi operasyon gazeteciliği yapan @Hurriyet şimdi @ekrem_imamoglu röportajı yayınlıyor. @ekrem_imamoglu yapmamalıydı. Kucaklaşma kin tutmama yeni bir dil, yeni bir süreç eyvallah. Ama çamurun çamuru yayın yapan @Hurriyet e ilk röportajı vermek bana doğru gelmedi. Operasyon gazeteciliği yapanlara herkesin tavır alması gerekir ki bir daha kimse cesaret etmesin. Kimse hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.

Bu aynı zamanda @Hurriyet dahil bütün yandaş ve operasyoncu medyanın dönüş hızını gösteriyor. Daha @ekrem_imamoglu göreve başlamadan dönüş başladı. Bunların kıbleleri portatif. Duruma ve çıkarcılarına göre anında değişir. Anında dönerler ve kimse bunların dönüş hızına yetişemez."

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları