loading
close
SON DAKİKALAR

Kimi Düşürürsem

Şebnem Nur
Tarih: 22.05.2022
Köşe: Psikolog'dan denemeler
Kaynak: wwww.istanbulgercegi.com

Şebnem Nur; Eşini aldatan, sadece maddi servetine güvenen ve kadınları meta olarak gören bir kimse; yeri geldiğinde iftiraya, itibarınızı zedelemeye, hatta nüfuzunu kullanarak hayatınızı zor bir hâle getirmeye dahi çalışabilir.

Gençlik döneminde pek de yakışıklı sayılmazdı.
Bu yüzden de kadınlarla işi olamadı.
Hâl böyle olunca da ailesi işe el atmasa,
Tanıdığı kadınlar, ‘mecmualarda’
Gördüklerinden ibaret kalacaktı.
Bu yüzden de teyze kızıyla evlendirildi.
Öyle pek iyi eğitimli, okullu da olamadı.
Ama; eyvallahçılık, kaypaklık, kandırıkçılık
Onu, hatırı sayılır bir servetin sahibi yaptı.
Nihayet yıllar sonra suratından daha yakışıklı
Bir şeyi vardı artık:
Cüzdanı!
Normal şartlarda yüzüne dahi bakmayacak kadınlar,
Şimdi birkaç banknot uzağındaydı sadece.
Hâlâ teyze kızıyla evliydi ama,
Servetinin ‘düşüreceklerine’ de daima açıktı.

Kolaylıkla rastlarsınız. İyi bir servetin sahibi, orta yaş ve üstü, iyi giyimli, iyi arabalı. Çoğunlukla da evli. Alyans takmaktan dahi çekinmeyen. Ama surat ifadesi itibariyle,her daim arayışta olduğunu şıp diye anlayacağınız tipler vardır.

Alakalı- alakasız bir sebeple size yanaşır, konuşur. Hatta telefon numaranızı dahi almayı başarır! Yaşından, kalıbından beklenmeyecek şirinliklere girişir. Niyeti bellidir, anlarsınız.

Ve bu niyetin bir gönül işi olmadığını da.

Hatta medenî halinin ne olduğunu bile umursamaz kimi zaman. Size olan yaklaşımı çok normalmiş gibi; ailesinden, eşinden dahi bahseder.

Parasının yettiği müddetçe, kimi düşürürse faydalanmaya çalışır. Ancak asla bir tek kişiyle de yetinmez. Her daim yedeği, yazıştığı, görüştüğü, ev açtığı birileri vardır.

Sizi tanıma süresi çok kısa olmasına rağmen direkt flörtöz mevzulara giren birisi; muhtemelen sizi sadece düşürme niyetindedir. Hatta çoğu zaman yalnızca kadın olmanız buna yetecektir.

Uzun zamandır yalnız olmanız, duygusal boşlukta bulunmanız, yahut maddi bir dayanak arzunuz; böyle bir durumda sizi kolaylıkla ‘yem’ yapacaktır.
Ancak, böyle daldan dalacı birinin hayatında çok da uzun süre kalmayacaksınızdır. Birden tüm iletişimini koparması ve bir daha asla haber alamamanız da travmatik olabilir.

Bu yüzden; kadın- erkek ilişkilerinde duygusallığı da gözeten bir yapınız varsa, karşınıza çıkan bu profildeki ‘tiplere’ karşı dikkatli olmalısınızdır derim.

Eşini aldatan, sadece maddi servetine güvenen ve kadınları meta olarak gören bir kimse; yeri geldiğinde iftiraya, itibarınızı zedelemeye, hatta nüfuzunu kullanarak hayatınızı zor bir hâle getirmeye dahi çalışabilir.

Siz siz olun, yemlere aldanıp yem olmayın. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları