loading
close
SON DAKİKALAR

Aşk Kâşifleri

Şebnem Nur
Tarih: 08.05.2022
Köşe: Psikolog'dan denemeler
Kaynak: wwww.istanbulgercegi.com

Şebnem Nur; Gerçek aşkı tanır insan. Acabasız, ya’sız, amasız, yoksasız, fakatsız gelir. Bir arada olduğunuz zamanki vücut duruşunuz, birbirinize dokunuşlarınız, aynı şeyleri düşünüyor oluşunuz ve daha pek çok şey...

Yıllar sonra ikimiz de gerçek bir aşk bulmuştuk.
İlginin, benimsemenin, değer vermenin çokça yaşandığı,
Birbirimizi tamamladığımızı hissettiğimiz bir aşkın içindeydik.
Daha birinci ayımızdan itibaren de pek çok özel gün birikmişti.
Bununla birlikte, gün sonunda birbirimizden hiç kopmak istemediğimiz,
Buluşmalarımız da yakınlaştırıyordu bizi birbirimize.
Hâl böyleyken, monotonluktan âzade bir aşkı hak ediyorduk elbette.


Gerçek aşkı tanır insan. Acabasız, ya’sız, amasız, yoksasız, fakatsız gelir. Bir arada olduğunuz zamanki vücut duruşunuz, birbirinize dokunuşlarınız, aynı şeyleri düşünüyor oluşunuz ve daha pek çok şey...

Bu sebeple de, isteseniz de aşkınız monotonlaşamaz aslında. Aynı odada saatler geçirseniz de birbirinizden bir an olsun sıkılmazsınız. Çünkü gerçek aşk; keşfetme arzusunu da beraberinde getirir.

Hem birlikte çıktığınız bu yolda, hem kendi içsel dünyanızda, hem de onun dünyasında keşfedeceğiniz pek çok şey çıkar karşınıza.

Gerçekten sevmenin nasıl olduğunu, ilham verdiğini, iki kişilik düşünmeye başlamayı, hayat karşısında biraz daha cesaretlendiğini ve daha pek çok şeyi keşfeder insan.

Böyle olunca, ruha da iyi gelir bir bakıma. Çekincelerin, korkuların, karmaşaların... sen farkında olmadan bir bir terk etmeye başlar zihnini.

Birbirinize doğru yaptığınız bu iki kişilik yolculukta, sevdiğinizin, kendisinin dahi bilmediği yönlerini dahi keşfedebilirsiniz.

Yani, sözüm o ki; aşk gerçekse; eskimez, monotonlaşmaz ve kolay kolay da bitmez zaten.

Hatta onu canlı tutmanız için her hangi bir özel çaba göstermeye bile ihtiyaç duymazsınız.

Gerçek aşkı seninle tatmak, seni keşfedebilmek, seni keşfederken kendimin bilinmezlerini de keşfedebilmek. Sana sarılabilmenin huzurunda kaybolmak, senin kokunda tekrar buluşmak ve bu satırları yazabilmemde bana ilham vermen çok özel ve çok güzel sevgilim. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları