loading
close
SON DAKİKALAR

Her Halimle Sev Beni!

Şebnem Nur
Tarih: 15.12.2019
Köşe: Psikolog'dan denemeler
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

Şebnem Nur; Yapmacıklıktan ve sahtelikten uzak. Sizi gerçekten olduğunuz gibi görüp seven biri. Daha uzun soluklu ve çok daha samimi bir duygusal ilişki olabilir. Belki de aslında en yaşanılası ilişki türüdür.

Bazen saçım başım dağınıkken rastlaşıyoruz onunla...
Bazen de eşofmanlı halimi görüyor.
Duygularımı gizlemeye de hiç lüzum görmedim bu güne kadar.
Mutsuz, üzgün, sevinçli, sinirliyken...
Ta en başından “o” gözle görmediğim için midir bilinmez,
En olduğum gibi halimi bir tek o biliyor.
Ben de bunu yeni yeni fark ediyorum aslında.
Belki de bu yüzden bana en yakın o,
Samimiyet, teklifsizlik...
Aşk getirdi galiba!

İş gereği, işiniz düştüğünden, öylesine tanıdığınızdan, öylesine tanıştığınızdan... Bir şekilde hayatınıza girer birileri. En başta pek de önemsemezsiniz. En başından, maksat ve tanışma yeri çok alakasız olduğundan, “öyle bir şeyi” onunla düşünmezsiniz.

Ama işte her ne sebeple olursa olsun; bir şekilde konuşmaya, görüşmeye devam edersiniz. Muhabbet uzar, belli bir süre sonra da samimiyet artar hatta. Isınır, yakınlık duyarsınız.

En doğal, en kendiniz olduğunuz, en aklınızın başka yerlerde olduğu halinizi bilir. “Öylesine” bir sebeple aranızdaki diyaloğun başlamış olduğunu da.

Sonra, o hep gözünüzün önünde olanı fark etmeye başlarsınız. O güne kadar, tanıdığınız bir bireydi sadece. Şimdi ise kadın ya da erkek olarak gözünüzün önünde.

Maskelere, kendinizi olduğunuzdan farklı göstermelere gerek yoktur. Zaten sizi her halinizle görmüştür. O mekana, “hayırlı bir kısmet” bulma maksadıyla; süslenip püslenip, giyinip kuşanıp; kendinizi, olduğunuzdan farklı bir kişi olarak göstermeye çalışarak gitmemişsinizdir.

Her şey gayet doğal ve kendiliğinden gelişmiştir. Renk uyumları, fönlü, maşalı saçlar, pahalı parfümler, sinekkaydı traş, saç jölesi, hatta ve hatta dişleri fırçalamış olup olmamanın bile önemi yoktu.

Yapmacıklıktan ve sahtelikten uzak. Sizi gerçekten olduğunuz gibi görüp seven biri.

Daha uzun soluklu ve çok daha samimi bir duygusal ilişki olabilir. Belki de aslında en yaşanılası ilişki türüdür. Kendinizi beğendirmek için enerji sarfetmemişsinizdir. O halinizle bile rakipsiz olmuşsunuzdur işte! 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları