loading
close
SON DAKİKALAR

Av. İlkay Orhan CHP Ataşehir ilçesinde Milletvekili aday adaylığını açıklıyor

Av. İlkay Orhan CHP Ataşehir ilçesinde Milletvekili aday adaylığını açıklıyor
Tarih: 06.02.2015 - 16:47
Kategori: Siyaset

Av. İlkay Orhan, CHP Ataşehir İlçe binasında 7 Şubat 2014 Cumartesi Saat: 15.00'da 1. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıklıyor.

Av. İlkay Orhan, CHP Ataşehir İlçe binasında 7 Şubat 2014 Cumartesi Saat: 15.00'da 1. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıklıyor.

Av. İlkay Orhan, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; "Demokratik, katılımcı taban insiyatifi için ön seçim talebiyle aday adaylığımı örgütüm ile beraber ilçe binamızda açıklayacağım" dedi...

2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi henüz nasıl bir yöntemle adaylarını belirleyecek bilinmiyor. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı her toplantıda tüzük gereği olan ön seçimi yapacaklarını açıklıyor.

CHP'nin iktidar yolunu açacak ve demokratik katılımcı yöntem olan ön seçimdir düşüncesiyle harekete geçen Av. İlkay Orhan kadınların siyasette daha etkin katılımı için görüşlerini hazırladığı bir metin ile açıkladı...

DEMOKRATİK - KATILIMCI TABAN İNİSİYATİFİ İÇİN ÖN SEÇİM

Ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan kritik bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu dönenim temel belirleyici unsuru, CHP'nin ortaya koyacağı mücadele azmi ve elde edeceği başarı düzeyi olacaktır.

İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİN ÖTESİNE GEÇMEK ZORUNDAYIZ

Bu nedenle kendi yakın döneminin deneyimleri ışığında tepeden tırnağa tüm örgüt birimlerinin özverili, uyumlu ve heyecanlı bir şekilde çalışması zorunluluktur.

Etkili ve sonuç alıcı bir seçim çalışmasını omuzlayacak olan örgüt emekçilerinin kendi olacaktır. Önemli olan örgütü en üst düzeyde harekete geçirebilmektir. Bunun için her türlü araç, yöntem ve biçimi kullanmak zorundayız.

ÖN SEÇİM KAÇINILMAZDIR

CHP' yi bu sürece hazırlamak, aynı zaman da harekete geçirebilmek için ön seçim kaçınılmazdır.

CHP'li üyelerin tanıdığı, inandığı, saygı duyduğu, sağlam, dinamik ve birikimli adayların önünün açılması için ön seçim kaçınılmazdır.

Partimizin tüm yönetim birimlerinin halkın ve sokağın sorun ve beklentilerinden uzaklaşıp kopmaması için ön seçim kaçınılmazdır.

CHP yönetimi ve örgüt tabanını arasında ki sağlıklı iletişim ve güvenin sağlanabilmesi için ön seçim kaçınılmazdır.

Onlarsız başarının ve iktidarın mümkün olamayacağı kadınlarımızın siyasal mücadeleye aktif katılımını sağlamak için ön seçim kaçınılmazdır.

Büyük bir dinamizme sahip ve bizi geleceğe taşıyacak gençlerimizin önünün açılması için ön seçim kaçınılmadır.

Bireysel beklentilerin yerine halkın taleplerini dikkate alan, siyasal kimlik sahibi adaylarla geniş yığınlara güven verip onların oy ve desteğini alabilmek için ön seçim kaçınılmazdır.

İSTİYORUZ...

Demokratik-çoğulcu taban inisiyatifi için tüm üyelerin katılımıyla gerçekleşecek bir ön seçim istiyoruz.

Bağımsız, demokratik, aydınlık bir Türkiye için ön seçim istiyoruz.

Bu amaçla; mevcut tablo altında ezilmek bir yana onu tüm gerçekliği içerisinde, yüreklilikle kavramak ve sorumluluklarımıza her zamankinden daha büyük bir enerjiyle sarılarak çıkış yolu hazırlama misyonuyla hareket edeceğiz.

Amacımız günü kurtarmak değil amaç geleceğimizi kazanmaktır...

Av. İlkay Orhan

CHP'nin iktidar yolunu açacak ve demokratik katılımcı yöntem olan ön seçimdir düşüncesiyle harekete geçen Av. İlkay Orhan kadınların siyasette daha etkin katılımı için görüşlerini aday adaylığını açıkladıktan sonra farklı ilçelerde yapacağı toplantılarla sürdürecek...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları