loading
close
SON DAKİKALAR

Aziz Yıldırım teslim olacak

Aziz Yıldırım teslim olacak
Tarih: 20.04.2014 - 12:12
Kategori: Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, polislerin evine veya işyerine gelmesini beklemeyecek, emniyete giderek teslim olacak...

Yargıtay’ın gönderdiği “şike davası dosyası” önceki gün İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaşmıştı. Mahkemenin cezaya hükmeden dosyayı Pazartesi günü infaz savcılığına ulaştırması ve ardından 'çağrı' veya 'yakalama' sürecinin işletilmesi bekleniyor.

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; 2 yıl 2 ay daha cezaevine girecek olan Aziz Yıldırım, savcılığın görevlendireceği polisler evine ya da işyerine gelmeden kendisi teslim olma kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı'nın, 3 Temmuz 2011 sabahında ortaya çıkan gözaltı görüntülerin tekrarlanmaması için teslim olma kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Aziz Yıldırım Pazartesi veya Salı günü emniyete giderek geriye kalan 2 yıl 2 aylık cezayı tamamlamak için teslim olacak.

Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunan Başkan Yıldırım’ın, Cuma günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında kendisinden sonra başlayacak dönem için bir görüş veya düşünce bildirmediği ortaya çıktı. Yönetici arkadaşlarının düşüncelerini etkilemek istemeyen Aziz Yıldırım’ın, “Benden sonra siz karar verin. Ben buradayken gelecekle ilgili bir karar almak doğru olmaz” ifadelerini kullandığı vurgulandı.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları