loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy Belediye Başkanı ve Başkonsoloslardan karanfil

Bakırköy Belediye Başkanı ve Başkonsoloslardan karanfil
Tarih: 01.07.2016 - 14:06
Kategori: Gündem

Başkan Kerimoğlu ve İstanbul’daki başkonsoloslar; hain saldırının ve patlamaların yaşandığı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali A Kapısı önünde elim saldırıda hayatını kaybedenleri anmak ve terörü lanetlemek amacıyla karanfil bıraktılar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve İstanbul’daki başkonsoloslar; hain saldırının ve patlamaların yaşandığı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali A Kapısı önünde elim saldırıda hayatını kaybedenleri anmak ve terörü lanetlemek amacıyla karanfil bıraktılar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ İlçemizde yer alan Atatürk Havalimanı’nda 28 Haziran günü gerçekleştirilen terör saldırısında 44 kişinin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu alçak saldırıyı dost ülkelerin konsoloslarıyla birlikte şiddetle kınıyoruz. Terörün ancak tüm insanların bir arada ortak bir mücadele vermesiyle sonlandırılabileceğine yürekten inanıyoruz. Yaşanan bu elim olayda kaybettiğimiz insanlara Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ülkemize başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunun bir insanlık suçu olduğunu ve terör eylemleri ile hiçbir hedefe ve amaca ulaşılamayacağını burada bulunan dost konsoloslarımızla bir kez daha vurguluyoruz. Bütün dünyaya sesleniyoruz; terör asla amacına ulaşamayacak, teröre karşı bütün insanlık olarak mücadele etmeyi görev biliyoruz.” 

Konsoloslar adına açıklama yapan Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, “Avrupa Birliği konsolosları ve diğer ülkelerin konsolosları olarak başsağlığı diliyoruz. Biz insanlık olarak terörü kesinlikle her nereden geliyorsa gelsin kesinlikle kınıyoruz. Biz teröre karşı bir arada olmalıyız.” diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları