loading
close
SON DAKİKALAR

Barbaros Şansal'a Kuzey Kıbrıs'ta sözlü taciz

Barbaros Şansal'a Kuzey Kıbrıs'ta sözlü taciz
Tarih: 06.09.2018 - 10:54
Kategori: Gündem

Moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gittiği restoranda, hakaretlere ve tacize maruz kaldı. Şansal, sözlü tacizler karşısında sakinliğini koruyarak tepki vermedi.

Moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs'ta gittiği restoranda, Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü'nün sözlü sataşmasına maruz kaldı.

"Soysuz" ve "karaktersiz" gibi hakaretlerde bulunan Büsküvütçü, Şansal'a "Güneye gidip, bize 'İşgalci' diyorsun, bize sövüyorsun; utanmadan buraya geliyorsun. Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC'de ne işin var?" sözleriyle sataştı. Şansal ise Büsküvütçü'yü dinleyerek, tepki vermedi. Bu anlar, restorandaki müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Restoran çalışanlarının uyarılarına rağmen Şansal'a sataşmayı sürdüren Büsküvütçü, bir süre sonra restoranı terketti.

Şansal, Twitter'dan konuyla ilgili şikayetçi olduğunu duyurdu.

Sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek, geçen yıl, Kuzey Kıbrıs'tan sınır dışı edilip, Türkiye'ye gönderilen ve hakkında yargı süreci başlatılan moda tasarımcısı Barbaros Şansal hakkındaki 'sınır dışı' kararı yeni hükümet tarafından kaldırılmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları