loading
close
SON DAKİKALAR

ÇGD'den Arda Turan'a kınama

ÇGD'den Arda Turan'a kınama
Tarih: 06.06.2017 - 12:29
Kategori: Medya

Futbolcu Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe'ye ağır küfürler edip, boğazını sıktı. Günlerce konuşulan futbolcu Arda Turan'ın fiziksel saldırısına bir tepki de Çağdaş Gazeteciler Derneği'nden geldi.

Futbolcu Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe'ye ağır küfürler edip, boğazını sıktı. Günlerce konuşulan futbolcu Arda Turan'ın bu fiziksel saldırısına bir tepki de Çağdaş Gazeteciler Derneği'nden geldi.  Arda Turan'ın saldırısına karşı Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin yaptığı  açıklama şöyle: 

"Türkiye’de iktidarın basın, hak ve özgürlüklerini getirdiği noktanın son yansımasını, Türk A Milli Futbol Takımı uçağında gördük. 150’yi aşkın gazetecinin tutuklu olduğu ülkemizde, dışarıda kalan görevini yapmaya çalışan gazeteciler de açık hedef haline getirilmektedir. Gazeteciler ya sansür, oto sansür ve işsizlik  ile baskı altına alınmakta ya da haberciliklerinin bedelini saldırı ile ödemektedirler. Kendi alanında tanınmış bir futbolcu olan ancak gördüğümüz kadarıyla sporcu olamamış Arda Turan, topluma örnek olması gerekirken gazeteciye fiziki ve sözlü saldırıda bulunmuştur. Arda Turan isimli futbolcuyu, bu hareketi nedeniyle kınıyor; saldırıya uğrayan Bilal Meşe’ye geçmiş olsun ve dayanışma dileklerimizi iletiyoruz." 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları