loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Boşnaklarla iftar yapacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Boşnaklarla iftar yapacak
Tarih: 02.06.2018 - 08:54
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin davetlisi olarak Balkan Ülkeleri Diplomatik Misyon Temsilcileri ve Tüm Türkiye'den gelecek Anadolu Bosna Sancak Dernek Başkanları ile Toplantı yapacak ve geleneksel sokak İftarına katılacak......

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran seçimleri çalışmalarına bugün İstanbul'da devam ediyor. Pendik'te Balkan Ülkeleri Diplomatik Misyon Temsilcileri ve Anadolu Bosna Sancak Dernek Başkanları ile Toplantı yapacak ve İftara katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 02 Haziran 2018 Cumartesi İstanbul Programında ilk olarak Çamlıdere Mahallesi Mülkiyet Mağdurları ile Buluşacak. İlk Buluşma Saat 16.30 Çamlıdere Mahallesi Pendik'te olacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün ayrıca Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin davetlisi olarak Balkan Ülkeleri Diplomatik Misyon Temsilcileri ve Tüm Türkiye'den gelecek Anadolu Bosna Sancak Dernek Başkanları ile Toplantı yapacak.

Toplantı saat 18,00'da Anadolu Yakası Bosna-Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Sapanbağları Mahallesi Aşık Veysel Sokak No:10 Pendik adresinde yapılacak. Toplantı sonrası CHP Lideri Kılıçdaroğlu Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Sapanbağları Pendik Mahallesi Yeni Pazar Caddesinde geleneksel olarak düzenlenen sokak iftarına katılacak...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı sokak iftarının canlı yayın frekans bilgileri şöyle TÜRKSAT 3A
Frekans: 11626 Mhz
Polarizasyon: Dikey (Vertical)
S.Rate: 2962
Fec: 5/6
 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları