loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan 'işsizlik' ve 'eğitim' sorunlarına çözüm

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan 'işsizlik' ve 'eğitim' sorunlarına çözüm
Tarih: 15.02.2019 - 12:29
Kategori: Gündem

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara istihdam olanağı yaratacak ve eğitim olanaklarını ileriye taşıyacak çözümleri olduğunu vurguladı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların istihdamı için bölgesel istihdam ofisleri kuracaklarını kaydetti. Eğitim sorunununu da çözeceklerini ifade eden İmamoğlu, okullara arsa ve kaynak temini sağlayacaklarını, mahalle evlerinde tamamlayıcı eğitimler vereceklerini vadetti.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından işzilik sorununa ilişkin bir videoyu, "İstanbulluları iş sahibi yapacak çözümlerimiz var. İBB'nin genişleyen hizmet ağı, istihdam ofisleri, İstanbul Tanıtım ve Yatırım Ajansı ile 150 bin kişiye iş olanağı yaratacağız. Yeni mesleklere adaptasyonu sağlayacak, girişimciliği destekleyeceğiz" notuyla paylaştı.

"Eğitim olanaklarını ileriye taşıyacak çözümlerimiz var" diyen İmamoğlu, bunları şöyle sıraladı: "Eğitim destek paketleri, okullara arsa ve kaynak temini, her mahalleye kreş, mahalle evlerinde tamamlayıcı eğitimler, İstanbul Küresel Kent Akademisi, Kent Enstitüleri, Dünya Dilleri Merkezi"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları