loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
Tarih: 22.08.2014 - 18:10
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Galatasaray, üst üste üçüncü kez Süper Kupa'da rakip oldu...

Bir tarafta Ersun Yanal'ın istifası sonrası İsmail Kartal'ın dümene geçtiği Fenerbahçe, İtalyan ekoli ile devam edip Cesare Prandelli yönetiminde 4. yıldızı hedfleyen Galatasaray... Ezeli rakipler, TFF Süper Kupa'yı mnüzesine götürmek için Pazartesi akşamı kozlarını paylaşacak. Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle Manisa'ya alınan ve geliri hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine aktarılacak dev maçta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak.

Sarı-lacivertlilerde henüz lisansı çıkarılmayan ve sakatlıktan yeni çıkan Diego Ribas'ın, Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor. Egemen Korkmaz da sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Yabancı kontenjanına takılan isimler ise Cristiano Baroni ve Joseph Yobo olacak.

Cimbom'da sakat oyuncu bulunmuyor. Ancak Prandelli'nin kadro dışı listesi bir hayli kabarık. Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Lucas Ontivero, Endoğan Adili, Yiğit Gökoğlan ve yeni transfer Kaan Baysal, dev maçı televizyondan izlemek zorunda kalacak.

İddaa, Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.30, Galatasaray'ın zaferine ise 2.40 oran veriliyor. Fenerbahçeli Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin 'gol atar' oranı 2.25. Galatasaray'da ise Burak Yılmaz'a 2.10, Umut Bulut'a 2.50 oran açıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları