loading
close
SON DAKİKALAR

Fransız Sosyalist Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Fransız Sosyalist Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na teşekkür
Tarih: 29.11.2012 - 18:34
Kategori: Siyaset

Fransız Sosyalist Partisi'nden Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ve CHP ile ilişkilerini güçlendirme mektubu geldi...

Fransız Sosyalist Parti Birinci Sekreteri Harlem Desir imzalı mektup şöyle;

“Kemal Kılıçdaroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı

Merhaba Sayın Başkan

Sosyalist Parti’nin birinci sekreterliğine seçilmemin hemen ardından gönderdiğiniz ve beni çok etkileyen dostça tebrik mesajınız için en sıcak ve içten teşekkürlerimi iletmek isterim.

Tüm sosyalizm savunucularının ve sosyalizme inananların bana göstermiş oldukları teveccüh ve ortaya koydukları güven benim için büyük bir onurdur. 

Fransız halkının sosyal adaleti yeniden sağlama ve ülkeyi krizden çıkarma sorumluluğunu bize verdikleri böylesi tarihi bir zamanda seçilmiş olmam bu sorumlulukların gereklerinin yerine getirilmesi noktasında üzerime düşen görevleri de hatırlayıcı bir anlam taşımaktadır. 

Yeniden dile getirmek isterim ki; gerek Sosyalist Partisi gerek bizzat kendim, Türkiye’nin kendi iç politikasıyla ilgili özellikle insan hakları ve özgürlüklere saygı noktasında gelinen durumla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz.
Bu vesile ile, Fransız Sosyalist Partisi’nin, CHP ile olan ilişkilerini güçlendirme konusundaki isteğini ve kararlılığını da yeniden dile getirmek isterim. 

Size yeniden teşekkürlerimi sunarken, en içten selamlarımı kabul etmenizi istirham ederim.

Saygılarımla”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları