loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Maçında Protokolde

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Maçında Protokolde
Tarih: 18.09.2014 - 22:10
Kategori: Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş maçını Çarşı Grubu ile değil protokol tribününde izliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş maçını başdanışmanı Erdoğan Toprak ile protokol tribününde izliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce bildirilen programında Beşiktaş maçını Çarşı grubu ile izleyecekti fakat Çarşı Grubu ile değil protokol tribününde izliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bugün oynanan Beşiktaş-Asteras Tripolis maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nın protokol tribününde izliyor.

Gezi olayları sırasında hükumeti yıkmaya teşebbüsten yargılanan Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya destek olmak için siyah beyazlı takımın Asteras ile yapacağı maçı taraftarlar ile birlikte izleyeceği açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kararını değiştirerek karşılaşmayı protokol tribününden izliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadına Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile gelen CHP Genel başkanı Kemal Klıçdaroğlu girişte basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve "Bu akşam hepimiz siyah beyazlıyız. Hepimiz Beşiktaşlıyız. Yürekten onları kutladığımı ifade etmek isterim. Çarşı'ya destek veriyorum. Onlar benim kalbimde, yüreğimde. Onlar ülkelerini seviyorlar, insanlarını seviyorlar, demokrasiyi savunuyorlar, hukukun üstünlüğünü savunuyorlar. Gönlüm hep onların yanında" diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Maçında Protokolde

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları